Οι κομψές ρόμπες Anarkali για να προσπαθήσουν για ευλογημένες εορταστικές εκδηλώσεις Eid

με τον Μήνα του Ραμαζανιού στη διαδικασία, καθώς και πολλοί από εμάς παίρνουμε τον όρκο της εξυπηρέτησης της ανθρωπότητας, καθώς και την εξάπλωση της ειρήνης σε όλο τον κόσμο, ας επικεντρωθούμε επίσης σε Λίγο στη μόδα, είναι σχεδόν μια πέτρα μακριά, καθώς και κανείς δεν μπορεί να πληρώσει για να φανεί άθλια καθώς και βαρετό σε ένα τόσο ευτυχισμένο φεστιβάλ. Ενώ αγοράζουν για ρόμπες του Ραμαζανιού, πολλές γυναίκες θα συμμορφώνονται με τα μοτίβα καθώς και τα στυλ, το ταπεινό ινδικό Anarkali ταιριάζει όταν το στυλ ιδανικό μπορεί να σας κάνει να μοιάζετε με ντίβα. Τα πολλά του Salim σε όλη την πόλη θα μείνουν wooing καθώς και αναπνοή με το μοντέρνο σας άγγιγμα, καθώς και την καλύτερη στάση, ωστόσο αυτό είναι δυνατό μόνο όταν καταλαβαίνετε ακριβώς πώς να επιλέξετε καθώς και να φορέσετε την ιδανική haute couture.

Εδώ είναι μερικά απίστευτα καυτά, καθώς και εξαιρετικά en-vogue eid ειδικά Anarkali ταιριάζει για να επιλέξετε από- επιθεωρήστε τους έξω!

[Επίσης, διαβάστε: Γιορτάστε το Eid με αυτά τα 5 κορυφαία trending anarkalis]
Για το πρώτο σας Eid με τους νόμους:
Αναισθητοποίηση Mil καθώς και να την ευχαριστήσει, σας επέλεξε ως τον ιδανικό συνεργάτη για το γιο της. Μια εκλεπτυσμένη Anarkali ταιριάζει σε χλωμό οικολογικό φιλικό με το Karigari στο λαιμό καθώς και τα γόνατα, καθώς και ένα άγγιγμα της θάλασσας-μπλε για το dupatta προσθέτει τη διασκέδαση της όψης στις εορταστικές εκδηλώσεις.
Πηγή: sareeka.compretty σκούρα ροζ:
Αρκετά διαφορετικό μοτίβο με τεράστια στρώματα καθώς και σε σκούρο ροζ- μάλλον ένα μονότονο-μόδας στη συγκέντρωση EID!

Πηγή: khantil.comanarkali εσώρουχα με σακάκι:
Για μια εξελιγμένη γιορτή στο σπίτι, αυτό το EID απαιτείται να κάνετε μια μοντέρνα δήλωση. Κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας ένα φόρεμα Anarkali, καθώς και ο σύζυγος θα εντυπωσιαστεί!
Πηγή: stylishbazaar.com για ένα ελκυστικό πάρτι Eid Edin:
Τα ευθεία παντελόνια με ένα Anarkali σε τόνους ροδάκινου θα σας βοηθούσαν να κάνετε μια μοντέρνα είσοδο στον εορτασμό που φιλοξενείτε!

Πηγή: Utsavfashion.infor ένα άγγιγμα του Bollywood
Το Ombre δεν είναι για το δέρμα καθώς και μόνο για τα μαλλιά. Ένα Anarkali σε χρώματα Ombre όπως χρησιμοποιείται από την ηθοποιό Bollywood Shradha Kapoor, δείχνει τα σύνθετα floral στυλ καθώς και ένα πασπαλίζουμε από μαλακές αποχρώσεις!
Πηγή: Τελευταίαfashion-today.blogspot.commulti-layered-anarkalis:
Εάν είστε στην παχουλός πλευρά με σχήμα σώματος γεμάτο καμπύλες για να καμαρώνετε, να είστε περήφανοι, καθώς και φθορά καθώς και κοστούμι πολλαπλών στρωμάτων!

Πηγή: ImagesDetails.coma Royal Touch με κουρτίνες
Ένα Anarkali με ένα dupatta που είναι τυλιγμένο γύρω από το φόρεμα καθώς και πάνω στους ώμους για μια εκλεπτυσμένη επίδραση κάνει μια εντυπωσιακή δήλωση μόδας για σίγουρα!
[Διαβάστε επίσης: Τι να φορέσετε στους εορτασμούς Iftar 2015]

Πηγή: tigersbuy.coman αξιοσημείωτη εκτόξευση:
Ένα τρίο των χρωμάτων- ματζέντα, ροζ και λευκό, με ένα ημι-χολικό choli, που είναι αγκιστρωμένο με το μακρύ φόρεμα ροζ σε ροζ- ένα εξαιρετικά αρκετά κατάλληλο για να χαρίσει το γεγονός του Eid!
Πηγή: Το Anarkali του Baggout.
Ιδανικό για τα μικτά γεγονότα ποτών στο Eid, το Rohit Bal Anarkali ταιριάζει σε λεπτές αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου, με κεντημένα θέματα τόσο στο στήθος όσο και στα χέρια, σας κάνει να μοιάζετε με ένα αστέρι Bollywood στο Iftar!
Πηγή: Kalkifashion.combling καθώς και ακτινοβολία στο Eid αυτή τη φορά:
Pinks καθώς και rhinestones, πούλιες, καθώς και πινελιές λάμψης παντού, είναι το νυχτερινό αστέρι που lusters με τα γεγονότα γειτονιάς στο Eid αυτή τη φορά!
Πηγή: kalkifashion.comresham, web καθώς και πολλά κεντήματα:
Αν σας αρέσουν τα εσώρουχα του Ραμαζανιού με πολλές διακοσμήσεις καθώς και κεντήματα στο σύνολο, σηκώστε κάτι φωτεινό για τη νυχτερινή γιορτή, καθώς και να κάνετε ένα σημάδι ανάμεσα στο μάτσο των ομορφιών!
Πηγή: Fashionwebz.comwhite καθώς και χρυσό με ένα γκράς:
Ένα Anarkali Salwar Kameez για το Eid σε αποχρώσεις λευκό καθώς και χρυσό, με ένα άγγιγμα γκρι στη γραμμή προτομής- τόσο απλή, πολύ λίγο και αρκετά κομψό!
Πηγή: shreedesignersaree.comlong kurta καθώς και ένα διακοσμημένο Anarkali:
Για μια υπέροχη γιορτή δείπνου στο Eid Social Do, να είναι η ντίβα που βράζει τη σκηνή με απόλυτη πολυπλοκότητα καθώς και αξιοπρέπεια. Φορέστε ένα μακρύ φόρεμα Kurta-Anarkali για το βράδυ, με πολλές κεντημένες διακοσμήσεις στο σύνολο!
Πηγή: Manndola.Commonotone Μεσαία Anarkalis:
Η Parineeti Chopra μας έδειξε ακριβώς πώς να woo, καθώς και να χτυπήσει τον κόσμο γύρω από τον πρωθυπουργό της ταινίας της, Shudhdesi Romance πέρυσι. Πάρτε το βλέμμα με ένα από αυτά τα φορέματα μόδας του Ραμαζανιού, ποτέ δεν καταλαβαίνετε ποιος πρίγκιπας που αιχμαλωτίζει στον εορτασμό του Eid θα ήθελε να σας βγάλει την επόμενη φορά!
Πηγή: pinterest.comgolden χάλκινο anarkalis:
Ένα βασιλικό Anarkali ταιριάζει σε όλο το μεγαλείο του καθώς και χάρη, όταν χρησιμοποιείται από εσάς θα έκανε τα πολλά μάτια να βγουν έξω με απόλυτη ευτυχία αυτό το EID 2015!
Πηγή: Indianweddingsaree.com Touch of the Trendy Begum Styles:
Αρκετά σε ποπ ζωντανή, καθώς και τέχνης πορτοκαλί αποχρώσεις, με πολλά κεντήματα καθώς και διακοσμήσεις, ένα πορτοκαλί πλήρους μήκους ροή anarkali φόρεμα είναι ένα must-have αυτό το eid
Πηγή: Salwarkameezsale.comtimeless αποχρώσεις του γκρι:
Με τις μονότονιες αποχρώσεις να είναι το in-thing αυτό το eiD, αιώνια αποχρώσεις του γκρι με ένα άγγιγμα ζωντανών κόκκινων είναι μια θλιβερή αλλά αισθησιακή μέθοδος για το φόρεμα για το Eid
Πηγή: SareSpalace.comGeorgette Τεχνητά κοστούμια Anarkali:
Κρατήστε το σύντομο καθώς και με κομψές δηλώσεις, καθώς και θέματα για να καμαρώνετε χρησιμοποιώντας ένα εκπληκτικό Anarkali για το Eid, μια χαρούμενη γιορτή για να φόρεσε για!
Πηγή: IndianClothstore.Commughal στυλ Manish Malhotra Anarkali κοστούμια:
Πολύ όσο και η Flowy, η Katrina Kaif, η Bollywood Celeb σε μια πρόσφατη κοινωνική κάνει, έσκαψε τη ροζ του Manish Malhotra καθώς και την ειρήνη με τον Crystal καθώς και το rhinestone διακοσμημένο Anarkali με συνολική χάρη καθώς και ζεστό!
Πηγή: buzzintown.comlove όλα αυτά; Έτσι, όταν επιλέγουμε τα φορέματα μόδας του Ραμαζανιού, να έχετε κατά νου το στυλ καθώς και το γεγονός που σας ζητήσατε, καθώς και το φόρεμα ανάλογα. Διασκεδάστε καθώς και ένα ευλογημένο Eid σε σας καθώς και την οικογένειά σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *