Τα πιο σημαντικά κομμάτια για το καλοκαίρι για να αγοράσουν τώρα

αξεσουάρ είναι διασκεδαστικά καθώς και απλή μέθοδος για να παραμείνετε κομψοί, καθώς και το καλοκαίρι 2021 μοτίβα προσφέρονται ήδη σε droves.

Δεν υπάρχει τίποτα πολύ καλύτερο από το να αγοράσετε ένα κομμάτι που θα αγοράσετε για να συνολικά την ντουλάπα του καλοκαιριού. Ενώ το καλοκαίρι βρίσκεται στη μέθοδο της αυτή τη στιγμή, καθώς προετοιμάζουμε τις ανάγκες που είναι έτοιμες για διακοπές.

Απαιτούμε να φτάσουμε στο καλοκαιρινό μας στόχο καθώς και να αισθανόμαστε ότι το κλείδωμα δεν συνέβη ποτέ! Από τα καπέλα των εμπορευματοκιβωτίων έως τα strappy σανδάλια, αυτό το καλοκαίρι έως τα μοντέλα φθινοπώρου θα σας μεταφέρει απρόσκοπτα στη νέα σεζόν, καθώς και θα σας κρατήσει επί τόπου ενώ βρίσκεστε σε διακοπές ή σε ένα ταξίδι.

Το καλύτερο μέρος σχετικά με τα αξεσουάρ είναι χαμηλότερη δέσμευση από το να παράγει εντελώς on-trend ρούχα, ειδικά αν δεν έχετε το σχέδιο προϋπολογισμού για να αγοράσετε μια εντελώς νέα ντουλάπα κάθε εποχή.

Εάν έχετε πέντε λεπτά για να αφιερώσετε, μετακινηθείτε κάτω από κάτω, καθώς και να πάρετε το sizzling καλοκαιρινό σας στυλ. Είτε είστε σε διακοπές, πηγαίνετε στην παραλία, ή ακόμα και στον κήπο της αυλής σας, θέλετε να φαίνεστε όσο το δυνατόν πιο κομψό. Ακριβώς εδώ είναι τα πιο προεξέχοντα κομμάτια καλοκαιρινών διακοπών για να αγοράσετε αυτή τη στιγμή.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η αφήγηση των μαλλιών σας σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα μπορεί να ενοχλεί, ειδικά αν τα μαλλιά σας είναι αρκετά μακρά και παχιά. Μπορείτε να υπερθερμανθείτε εξαιρετικά γρήγορα καθώς και να αφήσετε να αισθάνεστε άβολα στη ζέστη. Επιλέξτε τα δεξιά καθώς και αξιολάτρευτα αξεσουάρ για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας να παραμείνουν φρέσκα καθώς και να είναι οργανωμένα.

Πηγή: @BrittSully
Καπέλο

Αυτό το κομμάτι είναι εξαιρετικό για ζεστές θερμοκρασίες, όπως ένα ταξίδι στην παραλία ή μια βόλτα στο πάρκο.

Πηγή: @felicitymbird
Σανδάλια

Πολλές γυναίκες προτιμούν να φορούν σανδάλια το καλοκαίρι, δεδομένου ότι είναι ανοιχτά, καθώς μπορεί να είναι άνετα παντού. Επιλέξτε σανδάλια με απλό σχέδιο καθώς και βεβαιωθείτε ότι τα πόδια σας αισθάνονται άνετα.

Πηγή: @makisandals
Γυαλιά ηλίου

Υπάρχουν τόσα πολλά στυλ γυαλιών ηλίου που είναι διαθέσιμα για να επιλέξετε από, ωστόσο πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ανακαλύψετε ένα που ταιριάζει στη συμφωνία σας με το σχήμα για να εξασφαλίσετε ότι φαίνεται όσο το δυνατόν πιο ελκυστική. Μπορείτε να το αγοράσετε από εξουσιοδοτημένο έμπορο Balenciaga Γυναικεία Γυναικεία γυαλιά ηλίου που είναι πάντα on-trend, καθώς και κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας διακοσμημένα για καλοκαιρινά αξεσουάρ.

BB0096S Sun Glases από Balenciaga ™. Σχήμα: στενό / ορθογώνιο, υλικό: οξικό, τύπος πλαισίου: πλήρες χείλος.
Αλυσίδα γυαλιών

Γνωρίζουμε, είδαμε αλυσίδες γυαλιών πριν από τώρα στην τηλεόραση όταν ο βιβλιοθηκονόμος βρίσκεται στην οθόνη. Ωστόσο, τώρα, είναι trending καθώς και πιο δροσερό από ποτέ για το καλοκαίρι 2021, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας. Η αλυσίδα είναι το τέλειο μοναδικό αξεσουάρ για όλα τα αξιολάτρευτα καλοκαιρινά σας γυαλιά ηλίου, καθώς μπορεί να είναι η αλυσίδα μάσκας σας. Εάν χάσετε πάντα τα γυαλιά ή τη μάσκα σας, αυτό το κομμάτι θα τα κρατήσει κοντά σας ανά πάσα στιγμή.

Δείτε επίσης

Μόδα, δώρο, άνδρες μόδα, κατάστημα και στυλ
Οι έννοιες δώρων κοσμημάτων μόδας της Ultimate για να εκπλήξουν τον μοντέρνο σας φίλο

Πηγή: @yourstrulyjm
Ψαθινη ΤΣΑΝΤΑ

Απαιτείτε κάποια βοήθεια καθώς και να δοκιμάσετε μια αξιολάτρευτη τσάντα για τους καυτές μήνες. Όχι μόνο είναι κομψό καθώς και σούπερ κομψό, ωστόσο μπορεί επίσης να φέρει ό, τι θέλετε – και μερικά φρέσκα είδη παντοπωλείου ή λουλούδια.

Πηγή: PIA_MBD
Μάσκα προσώπου

Υπάρχει μια μεγάλη είδηση, σήμερα, με το φάσμα των μάσκες στην αγορά, η επιλογή κομψών και μοντέρνων μάσλων είναι πολύ ευρύτερη. Πρέπει να προσαρμόσετε το στυλ σας στους νέους κανόνες.

Πηγή @tomandlorenzo
Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που πρέπει να πληρώσετε ενδιαφέρον για να φέρετε μαζί αν θέλετε να φαίνεστε κομψά στις διακοπές αυτό το καλοκαίρι. Ξεκινήστε ανακαλύπτοντας τα σωστά αξεσουάρ – αυτά είναι η ουσία καθώς και θα βάλετε το υπόλοιπο της ενδυμασίας μαζί πιο γρήγορα από ό, τι γνωρίζετε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *