Κοστούμι της εβδομάδας: Nordstrom

Για τις έντονες εργαζόμενες γυναίκες, η εφαρμογή είναι συχνά η απλούστερη ενδυμασία για να ρίξει το πρωί. Σε γενικές γραμμές, αυτή η λειτουργία δεν αφορά τη συνέντευξη για τις γυναίκες, οι οποίες πρέπει να είναι τόσο παραδοσιακές όσο και θεμελιώδεις όπως παίρνετε – αντ ‘αυτού, αυτή η λειτουργία είναι για την κάπως διαφορετική εφαρμογή που είναι μοντέρνα, αλλά επαγγελματική.
Υπάρχουν τόσες πολλές φανταστικές προσαρμογές προς πώληση στην πώληση επετείου της Nordstrom που τους δώσαμε τη δική τους θέση. Ωστόσο, ενώ οι μεγάλες προσφορές προσφέρονται ή κάτω σε τυχερά μεγέθη, αυτή η προσιτή εφαρμογή (η οποία είναι διαθέσιμη τόσο σε ροζ όσο και σε μαύρο) εξακολουθεί να έχει μεγάλες προσφορές μεγεθών.

Μου αρέσει η μέση, καθώς και τα απλά παντελόνια. Παρατηρώ ότι κάποιες κακές αξιολογήσεις σημειώνουν ότι οι τσέπες ξετυλίγονται στους γοφούς σας – καθώς και από τη στιγμή που επιστρέφουμε στα πρότυπα παντελόνι καθώς και άμεσα κομμένα παντελόνια, υποψιάζομαι ότι θα δούμε πολλά περισσότερα από αυτά τα κλίση τσέπες ισχίου. $ .02 μου αν σας αρέσει ένα ζευγάρι παντελόνι εκτός από τις τσέπες: αν έρχονται ραμμένα κλειστά, κρατήστε τους ραμμένα κλειστά – μπορείτε επίσης να τα ράψετε τον εαυτό σας (ή να κάνετε ένα ράφι το κάνετε).
Το Blazer είναι διαθέσιμο τόσο σε μαύρο όσο και σε ροζ σε μεγέθη XXS-XXL. Έχει επισημανθεί στα $ 119 κατά τη διάρκεια του NAS, ωστόσο θα επιστρέψει μέχρι και $ 179 όταν η πώληση τελειώνει στις 30 Ιουλίου. Τα παντελόνια είναι διαθέσιμα σε μεγέθη 00-16W. Τα παντελόνια σημειώνονται σε $ 65, ωστόσο θα είναι $ 99 μετά την ολοκλήρωση της πώλησης.
Αυτή η δημοσίευση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών καθώς και Corporette® μπορεί να κάνει προμήθειες για αγορές που γίνονται με συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Πείτε σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Πωλήσεις σημείων εργασίας για 8.25.22…

Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Neiman Marcus – Πώληση προς πώληση, έως και 75% έκπτωση!
Net-A-Porter-7000+ νέες γραμμές προστέθηκαν, όσο και 80% έκπτωση!
Nordstrom – 7.000 νέες Markdowns για τις γυναίκες
Lo & Sons – έως και 50% έκπτωση!
Πώληση Mercer – Warehouse: έως και 60% έκπτωση
LOFT: Καλοκαίρι κάθαρση: έως και 70% έκπτωση ρουτίνα
J.Crew-$ 75 denim & περισσότερα στυλ φθοράς-τώρα
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 από τα πάντα. 10 $ από κάθε $ 50 που ξοδεύετε

Άλλες πωλήσεις σημείων:
Buffy-εξοικονόμηση back-to-school: έως και 15% από τα κλινοσκεπάσματα τους
Αλεξίπτωτο-Αποθηκεύστε έως και 40% αντικείμενα τελευταίας ευκαιρίας
Αναζωογόνηση – Πώληση χώρου διαβίωσης: έως και 30% έκπτωση (αναγνώστες όπως ο φωτισμός τους)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *