Τα αξεσουάρ και τα παπούτσια για εργασία για να φτάσουν στην πώληση επετείου Nordstrom

. Για πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Με τα παπούτσια και τις τσάντες αισθάνεται σαν να έχουν όλα μια στιγμή-υπάρχουν κοκαλιάρικα τακούνια και παχιά τακούνια, στρογγυλά δάχτυλα και έντονα δάχτυλα, αστράγαλα, πυροβολισμούς, μπότες γόνατος, μπότες OTK και μπότες μεσαίας διαδρομής. Ποια είναι τα αγαπημένα σας κομμάτια για να φορέσετε για να εργαστείτε ιδανικά τώρα;
(Επίσης-παραμελήθηκα να στρογγυλοποιήσω τα αγαπημένα του αναγνώστη στην προηγούμενη ανάρτηση, γι ‘αυτό το έκανα εδώ. Οι μακροχρόνιοι αναγνώστες του ιστολογίου θα αναγνωρίσουν απολύτως αυτά τα κομμάτια επειδή είναι σχεδόν πάντα στους πιο αγόρασε λίστες του μήνα / έτος / πώληση.)
Όπως και με τις άλλες θέσεις μας, σημειώστε ότι όλα τα διαθέσιμα σε μεγέθη Plus έχουν ένα (*) δίπλα του, και όλα τα διαθέσιμα σε ουδέτερα χρώματα έχουν ένα (+) δίπλα του.
Δείτε όλες τις επιλογές μας για την πώληση επετείου 2022 Nordstrom εδώ!
Εικόνα στην κορυφή: Κουτίνα τσάντα / ροζ σκουλαρίκια / σκουλαρίκια χρυσού με μπλε λεπτομέρεια / μπεζ τσάντα μεταφοράς / μπλοκ φτέρνα / τακούνια μουλάρι
(Υπάρχει ένας τόνος εκπληκτικών διαμαντιών στην πώληση, αλλά έξω από τα διαμάντια, υπήρχαν μόνο λίγα κομμάτια κοσμημάτων που μου έδωσαν καταπληκτική για δουλειά. Ότι μου άρεσε πολύ στην παραπάνω φωτογραφία!)
Τα αγαπημένα μου παπούτσια για δουλειά στην πώληση επετείου 2022 Nordstrom
Υπάρχει ένας τόνος χαριτωμένων παπουτσιών για δουλειά στο NAS, και μερικά πολύ. Ότι ελπίζουμε ότι θα περάσουμε αργότερα την εβδομάδα – τόσο πολύ λευκές μπότες. και μπότες εμπνευσμένες από τη Δύση. Και πυροβολισμούς! Και σκούρα καφέ παπούτσια και μπότες! Και-δεν είναι μια νέα τάση, αλλά δεν νομίζω ότι έχουμε συζητήσει ποτέ πώς να φορέσουμε lofers-sole loafers και μπότες για να εργαστούν. Οι Peeptoes κάνουν και πάλι μια εμφάνιση! (Επίσης: αν έχετε βγει από τα τελευταία δύο χρόνια στο κυνήγι για τα τακούνια 3,5 “-4” Stiletto … υπάρχει ένας τόνος εμπόρων που σας έχουν, Boo.)

Τα αγαπημένα μου παπούτσια από την πώληση απεικονίζονται παρακάτω-είναι από μάρκες που οι αναγνώστες γνωρίζουν και αγαπούν την άνεση και τείνουν να κολλούν στην πολύ πιο κλασική πλευρά για υποδήματα που σχετίζονται με την εργασία.
(Μπορώ απλώς να πω ότι μισώ να κάνω κολάζ παπούτσι; Αυτό δεν είναι όμορφο, αλλά ελπίζω ότι είναι σαφές…)

Οραματίστηκε παραπάνω: ένα / δύο / τρία / τέσσερα / πέντε / έξι / επτά / οκτώ (δεν είναι απεικονισμένη αλλά και: αυτή η φτέρνα με καιρό)
Τσάντες εργασίας στο 2022 nsale
Υπάρχουν επίσης πολλές χαριτωμένες τσάντες! Αυτό το κολάζ δεν κάνει μια καταπληκτική δουλειά που δείχνει το σχετικό τους μέγεθος, οπότε προσπάθησα να σημειώσω στην περιγραφή αν θα το ονομάσω S, M ή L.
Κορυφαία σειρά: Πράσινο σακίδιο+ (M) / Blue Carry Bag+ (M) / Green Crossbody+ (S) / Black Crossbody (M)

Κάτω Σειρά: Gingham Tote (L) / Quilted Tote (L) / Tan Tote (L) / Navy Striped Tote (L-XL)

Τα αγαπημένα του αναγνώστη στην πώληση επετείου Nordstrom 2022 Nordstrom
Μερικά από αυτά έχουν περάσει εδώ και χρόνια, αλλά συνεχίζουν να είναι μερικά από τα πιο αγόρατα αντικείμενα στο NAS … που δεν απεικονίζονται παρακάτω: αυτές οι πιτζάμες, αυτές οι τεχνητές δερμάτινες γκέτες και οι βομβαρδισμοί!

Πάνω: Long Cardigan*+ (έχω δύο από αυτά) / Navy Cardigan*+ (Super Soft, 6 χρώματα, έχω και αγάπη) / λευκή μπλούζα (μανίκια πάρα πολύ) / απίστευτα μαλακή μακρά ζακέτα*+ / drapey blazer+ (5 (5 χρωματιστά)
Και μερικά από τα πυθμένα που είναι πολυετή αγαπημένα στο Nordstrom…

Favorites Reader παραπάνω: Παντελόνια πίσω ραφής* / MIDI φούστα / ponte pant* / leggings* / $ 50 τζιν!*

Εικόνα παραπάνω, μερικά από τα αγαπημένα του αναγνώστη (και κορυφαίοι πωλητές) ετησίως για το NAS: (1η σειρά, L-R): 1) ροζ+ (τεράστιο αγαπημένο) 2) Μαύρο απίστευτα άνετο ασύρματο σουτιέν 3) Teal Bralette+ 4) Purple+ // (2d Row, L-R) 5) Ροζ σύντομη+ 6) Μπεζ Τόνγκ+ (τεράστιο φαβορί, έτσι και αυτό το εμπορικό σήμα) 7) Teal Thong+ 8) Μωβ βαμβάκι Σύντομο+.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *